Så var det fisken da dere,,,og prøv å spise torsk i hvert fall 1 gang i uka! Og torsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. Sausene fra Pataks er spennende og eksotiske og kan brukes til mye. Her iblandet kokosmelk. Og med gode grønnsaker, så vips, har dere en deilig torskerett, som overrasker og smaker godt. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre!

26.01.2016 - 1

Dette trenger dere (2 personer):

1 pakke gourmettorsk

1/2 glass Jalfrezi saus fra Pathakas

1/2 boks lett kokosmelk

3 gulrøtter

2 vårløk

2 fedd hvitløk

1 sjalottløk

1 rød paprika

26.01.2016 - 1 (1)

Slik gjør dere:

  1. hakk grønnsaker i biter og ha i en ildfast form
  2. ha Jalfrezi saus over og land med kokosmelk
  3. stek i ovnen på 225 grader i ca. 15 minutter
  4. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. 10 minutter
  5. ha kokte poteter, ris eller nan-brød til

Vel bekomme!!!

Vanskelighetsgrad: lett

Tid: 30 minutter