Dette er en lekker forrett. Så hvis dere skal ha en romantisk aften, eller invitere gode venner på mat, er dette en enkel, men utrolig lekker rett. Asparges regnes som afrodisiakum, på grunn av sin fasong…Så her er det bare å la fantasien løpe løpsk! Kjærestekokken har en imponerende evne til å se de mest erotiske ting i maten og råvarene vi bruker, til min forlystelse…Så når vi kokkelerer blir det mange latterutbrudd og småflørting mellom kokken og koldjomfrua hans. Og her har han lekt seg med kameraet i tillegg, så da må det jo bare blir lekkert!!! bon appetit!!!
Foto: Svein Raste
Dette trenger dere:
8 asparges (grønn)
4 skiver spekeskinke
pinjekjerner
tørkede tranebær
tynne strimler av rød paprika
frisk oregano
Slik gjør dere:
- blansjer aspargesene i kokende vann ca. 3 minutter, deretter raskt over i kaldt vann.
- anrett på tallerken pakket inn i spekeskinke, og strø litt tranebær og pinjekjerner over, samt tynne skiver av paprika.
- pynt med frisk oregano og evt. litt god olivenolje
Server på en pen tallerken og nyt et godt glass hvitvin til. Chablis for eksempel… Ta en skål for kjærligheten, eller vennskap, og kjenn på takknemlighet over å ha gode mennesker i livet deres.
Også synes han det er veldig gøy med selfie på kjøkkenet da…
Vanskelighetsgrad: lett
Tid: 20 minutter
29/01/2016
Asparges med følge av nøtter og spekeskinke
Elisabeth asparges, forrett forrett 0 Comments
Dette er en lekker forrett. Så hvis dere skal ha en romantisk aften, eller invitere gode venner på mat, er dette en enkel, men utrolig lekker rett. Asparges regnes som afrodisiakum, på grunn av sin fasong…Så her er det bare å la fantasien løpe løpsk! Kjærestekokken har en imponerende evne til å se de mest erotiske ting i maten og råvarene vi bruker, til min forlystelse…Så når vi kokkelerer blir det mange latterutbrudd og småflørting mellom kokken og koldjomfrua hans. Og her har han lekt seg med kameraet i tillegg, så da må det jo bare blir lekkert!!! bon appetit!!!
Foto: Svein Raste
Dette trenger dere:
8 asparges (grønn)
4 skiver spekeskinke
pinjekjerner
tørkede tranebær
tynne strimler av rød paprika
frisk oregano
Slik gjør dere:
Server på en pen tallerken og nyt et godt glass hvitvin til. Chablis for eksempel… Ta en skål for kjærligheten, eller vennskap, og kjenn på takknemlighet over å ha gode mennesker i livet deres.
Også synes han det er veldig gøy med selfie på kjøkkenet da…
Vanskelighetsgrad: lett
Tid: 20 minutter