I hverdagen og når man bor sammen, kan det være en utfordring å få tid til å være kjærester. Vi har hytta på fjellet, som er vårt kjærestested, men det er viktig å sette av tid til hverandre så ofte som mulig, gjøre noe romantisk, skru av tv-en, legge bort mobilen, og bare se hverandre i øynene, ha god samtaler og tid sammen uten forstyrrelser. Et måltid, er den perfekte setting, for å finne tid til hverandre, få kontakt og kose seg sammen. Så denne lørdagen har jeg laget en lunsj til kjæresten, og laget tid og rom, for at vi skal ha kjærestetid sammen.

Dette trenger dere:

2 fylte krabbeskjell

frisk spinat

1 vårløk

1/4 paprika

chilimajones (majones og sweet chilisaus blandet)

1/4 agurk

1/4 eple

4 tørkede aprikoser

toast/brød

slik gjør dere:

Lag en salat av grønnsakene og anrett på en tallerken. Legg krabbeskjellet ved siden av, og ha chilimajones over salaten. Chilimajones kan du lage selv, se oppskrift på bloggen (majones og sweet chilisaus blandet), eller kjøpe ferdig. Rist brød, og ha ved siden av. Server med en tørr, frisk, kald hvitvin.

Nyt tid sammen – snakk, le, se hverandre og skap en god stund.