13046328_992242370812047_1927358432_n

Størst av alt er kjærligheten,,,og om hjerte har valgt sin utkårede, så lar det seg ikke stoppe av ubetydelige hindringer… Det å være menneske innebærer utvilsomt vanskeligheter, men elsker man en person, så elsker man alt. La hjerte være åpent, lytt til hjertets språk og la fornuften fare… Vi har vært borte en stund,,,både for å finne ut hvordan bloggen skulle være og fordi vi trengte en pause, for å virkelig forstå hvor dyp kjærlighet vi har til hverandre. Men nå er vi tilbake, som kjærestepar og med innlegg (når vi føler for det), innlegg som skal ha fokus på kjærligheten til maten og hverandre, ikke hverdagsmat, men retter som kan spre glede, som vi håper dere kan bruke til å glede hverandre gjennom å dele kvalitetstid sammen og kose dere med god mat og drikke. Vi gikk oss vill i prestasjoner, ranking-lister og hverdagens tjas og mas,,,men så fant vi tilbake til det unike vil deler, det som er oss, det vi har, som vi vil dele med våre lesere – Og med dypere og sterkere kjærlighet til hverandre – så følg bloggen vår – den vil bli åpen, ærlig og til ren nytelse!!! Vi gir blanke i blogglister og 10 på topp! Vi er på topp uansett, sammen, ingen ranking-lister kan slå det vi føler for hverandre…

Kjærestemat skal være litt hot, det skal være friskt og lekkert! Denne salaten kan brukes som forrett, hovedrett, eller som tilbehør (f.eks. til svinefilet). Den smaker utrolig av myk mango, syrlighet, litt sterkt av chili og med hint av ingefær som virkelig kjennes i bakgrunnen…så her trenes sansene opp til å være tilstede og oppleve! Absolutt overførbart til elskov…Skalldyr er kjærestemat og chili også – begge afrodisiakum,,,så her har vi blandet mange ingredienser, som piffer opp kjærlighetslivet! Obs,,Obs!! Nytes med forsiktighet…

30.01.2016 - 1 (1)

Foto: Svein Raste

 

Dette treger dere (2 personer): 

Ca. 400 g rensede reker

1 mango

2 vårløk

1 rød chili

1/4 isbergsalat

1 ss frisk hakket ingefærrot

1 sitron

rosepepper

dill

Søt chilimajones (se bloggen for oppskrift)

30.01.2016 - 1 (3)

Slik gjør dere:

  1. Lag dressingen og sett den kaldt
  2. Del mango i fine terninger/skiver, hakk vårløk, finhakk chili og ingefær og skjær salat i tynne strimler
  3. Rens reker og bland med grønnsaker
  4. Annrett pent på en tallerken og pynt med dill og rosepepper
  5. Server med fint brød, dressing og sitron

Vel bekomme!!!

30.01.2016 - 1 (6)

Foto: Svein Raste

Vanskelighetsgrad: lett

Tid: 30 minutter

13015419_992219210814363_1092813901985916400_n