Foto: Svein Raste

Helga står for døra, og jeg lurer på hva jeg skal publisere denne gangen??? Kjæresten min, Svein, er på fjellet, og jeg skal reise bort, siste helg i yogautdanningen jeg tar går av stabelen. Så det blir dessverre ikke kjærestemat i helgen…men innimellom er det godt å savne hverandre, for gjensynsgleden blir desto større. Men vi har jo alltids noen oppskrifter og bilder på lur 😉 Det er bare det at det eneste som var klart nå, var innlegget om posjerte egg. Og egg er jo i høyeste grad kjærestemat, alle har vi jo hørt at egg er bra for potensen, og at det skal øke sexlysten. Men når det gjelder å ta bilder av maten, så må jeg si at han jeg er sammen med, stiller i en klasse for seg,,,og jeg er vanligvis ikke av den sjenerte typen! Men han om det,,, han leker seg med foto og glemmer seg bort, går inn i nået, og lar fantasien få fritt utløp. OG da ender det slik som dette,,,jeg sier ikke mer! Kreativiteten er det ikke noe å utsette på i hvert fall! Men oppskriften – den skal dere få 🙂

Posjerte egg:

1 liter vann i et lavt kokekar
litt salt
2 ss eddik
egg

Smør inn en øse med litt olje, knekk ett egg oppi øsa, hell forsiktig innholdet over i lett kokende vann, form eggehviten med en skje rundt plommen, etter hvert som det stivner, la eggene trekke til hviten er fast i ca. 4min. Ta de forsiktig opp med en hullsleiv/flat øse og la vannet renne av. Serveres med røkelaks, rogn og toast.

Vel bekomme!!! Ps! Tenk deg om før du serverer dette til kjæresten til frokosten (i sengen) – det kommer an på hva du vil oppnå med gesten…Men for sikkerhetsskyld, sånn at dere skjønner HELE bildet med makingfoodandlove – altså kjærestemat sitt konsept, så avslutter jeg med et visdomsord fra Thich Nath Hanh:

Sexual desire is not love. Sexual Activity without love is called empty sex. If you satisfy Your body but don’t satisfy Your heart and Your mind, are you satisfied?

Do you feel Whole and Connected? When Your body, heart, and mind are satisfied, sexual intimacy connects you more deeply With yourself and Your partner.

Foto: Svein Raste

GOD HELG fra oss i kjærestemat!!!