En tur på gårdsbesøk i adventstiden, skaper stemning og en god følelse. Her er det gårdsutsalg med kortreiste produkter, både fra egen produksjon og andres. Utenfor møter julenekene oss, sammen med kranser, og det står nyhogde juletrær utstilt på tunet. Butikken er innredet i Fjøset, og gamle tømmervegger, nips fra bestemors tid sammen med produkter, pyntegjenstander, nystekte lapper og kaffe, skaper en fin ramme for en søndagstur. Inne i butikken lukter det søtlig av epler, og her kan man rusle rundt med en kurv på armen og handle gaver og gode matprodukter uten stress og mas. Butikken og kafeen, som drives av ekteparet på gården, holder åpent fram til jul fra 10-17 hver dag. De spesialiserer seg på geleer til mat, epler, syltetøy av ulike frukt og bær; for eksempel sursyltede plommer og eplemost, paradiseplegele og honning. Besøk gården her; http://www.fruktogjuletre.no/ – men ta for all del turen dit og! Kom i julestemning, finn fine gaver til de som har alt (kortreist mat er supre gaver!), og suppler julematen med deilige sødmefylte produkter som balanserer måltidene! Og tilbehør til middagsretter kan være så mye mer spennende enn tyttebærsyltetøy alene,,,bare se utvalget her og bli inspirert! Og det er alltid kos med en liten utflukt med kjæresten, lang eller kort, tid til å være sammen – ubetalelig…og det ble nystekt lapp med eplesyltetøy på han same-kjæresten min også 😉

Ha en fredfylt og god førjulstid <3