Pannekaker er alltid godt, og både små og store,,,liker pannekaker her i gården. Med litt bær til, blir det en lekker dessert, som godt kan følge et viltmåltid, reinsdyrsteik eller lignende. Eller det kan være en koserett, for slikkmunner, som helst vil kose seg litt hver dag,,,akkurat som min kjære.

Oppskrift på glutenfrie pannekaker:

4 egg

3 dl glutenfritt lyst mel

1/2 ts salt

5 dl melk (ris eller soya ved allergi)

Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken, Visp inn ett og ett egg. La røren svelle ca. 1/2 time før pannekakene stekes. Ha melange i stekepanna og stek på begge sider. Server med friske blåbær og multer. Og nyt de rene smakene fra naturen sammen med luftige pannekaker. Elsk pannekaker, elsk hverandre….

 

mobil 2014 399

Foto: Svein Raste

Nyt naturen – Nyt Norge