Et fruktfat kan bli en herlig dessert, eller en koserett hvis man får besøk. Jeg skulle ha to venninner på besøk og ville lage noe godt, men sunt. Da ble det et eksotisk fruktfat, med en nydelig mangosaus til. Enkelt, men veldig godt. Og mens vi mimret om årene som har vært og oppdaterte hverandre på siste nytt, ble fruktfatet stadig mindre, så det falt tydelig i smak! Så ha en deilig og fruktig dag! Dette er også en herlig dessert! Og husk frukt er kjærestemat,,,jordbær,,,mmm…

20.01.2016 - 1 (2)

Dette trenger dere:

1 frisk ananas

2 kiwi

1 brett jordbær

2 bananer

1/2 melon

Saus:

1 mango

litt sitron

en klype finhakket chili

litt eplejuic

Slik gjør dere:

  1. Del opp frukten i fine biter (se bildet) og dander på et fat
  2. Lag mangosaus: del mangoen i biter og ha over i en bolle
  3. Ha i ca. 1/2 dl eplejuice, litt presset sitron og en klype hakket chili
  4. Kjør sausen jevn med stavmikser
  5. server ved siden av frukten og nyt den myke, gode smaken med hint av chili – friskt og godt!

Ha en fiiiin onsdag!!!!

Vanskelighetsgrad: lett

Tid: 20 minutter