Kjærestekokken elsker min suksesskake – vår påskekake. Denne kaken kan bakes med ulike nøtter eller mandler. Her er versjonen med mandler. En myk og næringsrik kake med en nydelig smør og eggekrem på toppen – gul som påskekyllingene – perfekt til dessert eller kos påskeaften. Gled din kjære med noe han liker godt.

17965580_1297050733664541_2059793427_n

Dette trenger dere:

Kakebunn:

200 g mandler

5 eggehviter

200 g melis

1 ts bakepulver

Gul krem:

5 eggeplommer

125 g sukker

1 dl fløte/soyafløte

2 ts vaniljepulver

150 g margarin (melange blå ved allergi)/smør

17909362_10154145041625834_1245898445_n

Silk gjør dere:

Mal mandler

Stivpisk eggehviter, melis + bakepulver

Bland mandler i eggehviter, ha røren i en smurt kakeform og stek på 175 grader i 35-40 minutter

Eggekrem:

Kok opp sukker, fløte og eggeplommer til det tykner. Ha i margarin og la det smelte. La kremen bli litt avkjølt og ha over kakebunnen. Settes kaldt til den skal serveres, pynt med sjokolade eller annet.

17965242_10154150586360834_1618513673_n

God påske!