Foto: Svein Raste
Småsulten? Små, lune retter blir aldri feil…Asparges er et afrodisiakum på grunn av fasongen, la fantasien løpe løpsk… Svein har tatt et ytterst sensuelt bilde av noen ganske enkle grønnsaker og litt Stranda skinke…
Smak på de sprø, crispy stenglene og bli forført!!!
Aspargesen skrelles fra toppen og ned, kokes i lettsaltet vann i kun 3 minutter! Så avkjøles de raskt i kaldt vann.
La de renne av seg på et rent glasshåndkle. Anrett på tallerkenen ved å pakke de inn i spekeskinke, noen cherrytomater i kjærlighetens røde farge, livner opp og vekker sansene.
Hell over litt smeltet smør og volia! En smakfull og sexy rett, som kan nytes sammen med et kaldt glass hvit Savingon blanc…eller rosevin.
Påskehilsen fra kjæresteparet <3
03/04/2015
En liten appetittvekker
Elisabeth asparges, forrett, spekemat forrett, Oppskrifter, Vintips 0 Comments
Foto: Svein Raste
Småsulten? Små, lune retter blir aldri feil…Asparges er et afrodisiakum på grunn av fasongen, la fantasien løpe løpsk… Svein har tatt et ytterst sensuelt bilde av noen ganske enkle grønnsaker og litt Stranda skinke…
Smak på de sprø, crispy stenglene og bli forført!!!
Aspargesen skrelles fra toppen og ned, kokes i lettsaltet vann i kun 3 minutter! Så avkjøles de raskt i kaldt vann.
La de renne av seg på et rent glasshåndkle. Anrett på tallerkenen ved å pakke de inn i spekeskinke, noen cherrytomater i kjærlighetens røde farge, livner opp og vekker sansene.
Hell over litt smeltet smør og volia! En smakfull og sexy rett, som kan nytes sammen med et kaldt glass hvit Savingon blanc…eller rosevin.
Påskehilsen fra kjæresteparet <3