Foto: Svein Raste

En tur i skogen en søndag formiddag, er en fin aktivitet for kjærestepar. Så når været er bra, pakker vi sekken og tar oss en tur. Da får vi tid til å være sammen, tid til å prate og ha ro. Det å gå ute i naturen åpner for samtaler, og noen ganger tror jeg Svein heller vil at jeg skal tie stille, for han liker å lytte til stillheten i naturen. Og dessuten synes han noen ganger at jeg kan bli litt nærgående, men sånn er det med oss damer. Menn er fra mars og kvinner er fra Venus, heter det, og det er helt klart forskjell på oss! Eller som en av mine forbilder innen yogafilosofi Osho sa: No man understands the woman, and no woman understands the man. And that is the beauty of their being together. Men hvis jeg kommer over en tue med bær, i dette tilfellet tyttebær, da holder jeg kjeft, for da blir jeg aldeles oppslukt av bærplukkingen, og Svein kan sitte på rumpa i ei tue med lyng og lytte til naturen rundt seg.

06_09_2015 - 1

Foto: Svein Raste

Dette trenger dere:
1 kg tyttebær
500 gr sukker
1 dl vann
500 gr epler

Rens tyttebær, skrell epler og skjær i biter. Kok opp tyttebær og sukker i ca 5 min.
Tilsett epler og kok det videre til eplene er møre . Legg syltetøyet på tette glass
og sett kjølig. Smaker godt til alt kjøtt.

06_09_2015 - 1

Foto: Svein Raste