Kjærester må også spise hverdagsmat…ellers går det galt både i forhold til lommeboka og kiloene,,,men hvem har sagt at hverdagsmat må være kjedelig? Nye variasjoner hver uke har blitt et mål, etter at bloggen ble startet. Og hvem trenger vel godt levert eller Adams matkasse? Dette klarer vi selv dere gjennom å bruke fantasien! Rotgrønnsaker kan varieres i det uendelige, med nye smaksammensetninger hver gang. Og linsestuing er en nydelig erstatning til poteter.

Dette trenger dere (2 pers):

Svinekoteletter

1 boks Eco linser

1/2 pastinakk

1 persillerot

1 ss margarin ((blå uten melk)

soyafløte/matfløte

salt og pepper

urtesalt

Slik gjør dere:

Skrell og del rotgrønnsakene i biter og kok i ca. 15 minutter, til de er møre. Hell av vannet (behold litt i bunnen av kjelen), og stapp grønnsakene med en grønnsaksmoser evt. stavmikser. Ha i margarin og litt fløte – ca. 1 dl, og bland godt. Smak til med salt, pepper og evt. urtesalt. Stek kotelettene i olivenolje imens grønnsakene koker, og stek linsene etter kjøttet, til de er lett moset. Server koteletter på en seng av rotmos og linser og nyt de gode smakene!!! Pastinakk og persillerot sammen – mmmmm….himmelsk smak! og de nøtteaktige linsene til svinskjøtt, ja, dette er godt  uten tvil!