Siden jeg spiser glutenfritt, er det noen ganger en utfordring å finne oppskrifter og gode produkter. Og ikke alltid er det nødvendig å lage alt fra bunnen av…Så når jeg kommer over gode produkter, deler jeg dem gjerne med dere! Og fiberbrødet fra det glutenfrie verkstedet, kan jeg trygt anbefale. Dette er ferdige melblandinger, som man baker selv. Selvsagt kan man tilsette mer frø og kjerner, krydder eller annet. Resultatet blir bra, smaken er god, så da er det bare  bake!

07.01.2016 - 1 (7) 07.01.2016 - 1 (1)

Dette trenger dere:

1 pakke fiberbrød fra det glutenfrie verkstedet

3,5 dl vann

1 pakke tørrgjær

evt. 1 dl linfrø/solsikkekjerner

evt. oregano/timian

Slik gjør dere:

Følg oppskriften på pakken og tilsett evt. ekstra ingredienser. Bak og vent på det nybakte, velduftende grove brødet som passer supert til supper! Som fint kan fryses og tas opp en og en skive oppskjært, til frokost, til lunsj eller annet!

Enjoy!