En smoothie er kjærlighet i seg selv,,,dette er et måltid – frokost, lunsj, dessert, mellommåltid – som virkelig er sunt og gir kroppen næring den har godt av! Jeg elsker det, og starter gjerne dagen med en slik, barna er glad i smoothie, og selv kjærestekokken tar imot denne drikken proppet med sunne godsaker med et smil. Smoothies kan varieres i det uendelige, men her kommer oppskriften på min favoritt!!! Proppet med blåbær, som er fult av antioksidanter, ingefærrot, som har mange helsemessige fordeler, og cocosa, som er et sunt fett, og som inneholder betennelsesdempende stoffer og er bra for stoffskiftet. En god start på dagen for store og små!!! Smoothie er også godt til dessert, isteden for is. Og heldigvis jakter kjærestekokken bare på Aurora Borealis og holder seg unna andre damer, og vakre bilder blir det absolutt! Se slutten av innlegget – hvor nordlyset leker på himmelen…

21.01.2016 - 1

Dette tenger dere:

1 dl frosne blåbær

4 frosne jordbær

1 liten banan

1 skive ingefærrot

1 ss linfrø

2,5 dl eplejuice

1 ss cocosa

1 måleskje c-vitaminpulver (kan sløyfes)

 

Slik gjør dere:

  1. Ha blåbær, jordbær, banan og ingefær i begeret til blenderen
  2. Hell på eplejuice, linfrø og cocosa og evt. c-vitamin
  3. Kjør i blenderen til alt er oppløst, ha over i et glass og takk deg selv, for at du gir deg selv næring og sunnhet gjennom maten – hver dag!

Vanskelighetsgrad: lett

Tid: 5 minutter

22.01.2016 - 1 (3)

Foto: Svein Raste