Sommerkoteletter kan brukes til så mangt. De må ikke nødvendigvis grilles med potetsalat til. Hva med denne vrien med stuet spinat og stekte tomater? Stuet spinat med hvitløk og sjalottløk, er utrolig godt og veldig sunt da. Og det smaker fantastisk til røkt svinekjøtt – dette er sommermat – prøv selv å se.

04.07.2016 - 1 (2)

Dette trenger dere (2 personer):

2 sommerkoteletter

1 pakke vasket, frisk spinat

4 fedd hvitløk

1 sjalottløk

1 dl matfløte/soyamatfløte

pepper og salt

6 cherrytomater

6 små poteter

Slik gjør dere:

  1. Sett poteter til koking
  2. Stek koteletter
  3. Hakk hvitløk og sjalottløk
  4. Ha spinaten i en kjele med olje og litt smør/margarin i bunnen – ha i hvitløk og sjalottløk og fres dette til spinaten faller sammen.
  5. Krydre med salt og pepper og jevn med fløten
  6. Stek tomater i panna

04.07.2016 - 1 (4)

Foto: Svein Raste

Vel bekomme!

Vanskelighetsgrad: lett

Tid: 30 minutter