Taco er fredagsmat her i huset, og denne retten kan jo varieres på mange måter. Vi har vært veldig tradisjonelle med Taco og alltid brukt kjøttdeig, eller kyllingkjøttdeig. Men denne gangen ville kokken prøve laks i Tacoen, så da ble det det, og det falt i smak. Enkelt og godt, og avokado og mango passer nydelig sammen med laks, og det er jo tilbehør til vanlig Taco, så da ble alle fornøyde. Kjente smaker, sammen med nye kombinasjoner! God helg.

Dette trenger dere:

4 ferske laksefileter

1/2 rødløk

6 cherrytomater

1/2 agurk

1 mango

2 avokado

1 smakspaprika

1/2 isbergsalat

Tacosaus

Tacolomper

Rømme

Slik gjør dere: 

Lag en deilig salat av alle grønnsakene

Del fisken i fine biter og stek i olje, krydre med salt og pepper

Varm lomper etter anvisning på pakken

Lag herlige Taco-wraps med fyll og ha på rømme og tacosaus.

God fredag!

Foto: Svein Raste